Četvrti sastanak Zajedničkog upravljačkog Tima za implementaciju Projekta „Invest in Lipik, Orašje & Garešnica“

Ispis
Objavljeno Utorak, 23 Siječanj 2018

INvest in Log4U Orašju je, u prostorijama Centra za poduzetništvo Općine Orašje, održan četvrti sastanak Zajedničkog upravljačkog Tima za implementaciju Projekta „Invest in Lipik, Orašje & Garešnica“ – Invest in LOG, kojeg financira EU.

Opširnije...

Nabava koševa za Sportsku dvoranu

Ispis
Objavljeno Ponedjeljak, 22 Siječanj 2018

KoseviPotpisanim ugovorom o nabavi i ugradnji košarkaških konstrukcija u Sportskoj dvorani u Orašju s firmom Sport Net Inženjering iz Širokog Brijega, Općina Orašje završila je posao kompletnog opremanja Dvorane.

Opširnije...

Potpisan ugovor o izgradnji hladnjače za voće

Ispis
Objavljeno Petak, 19 Siječanj 2018

VoceHladnjacaUgovor o izgradnji hladnjače za voće u Orašju potpisan je u Sarajevu sa Uredom za koordinaciju projekta pri Federalnom ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, Općinom Orašje kao poslodavcem i firmom Vinković

Opširnije...

Dan prijateljskog grada Orašja, Grada Garešnice u Republici Hrvatskoj

Ispis
Objavljeno Četvrtak, 18 Siječanj 2018

GaresnicaDanGNačelnik Stanko Vincetić, predsjednik Općinskog vijeća Orašje Mario Oršolić i direktor Centra za poduzetništvo Miroslav Maroš pridružili su se obilježavanju Dana grada Garešnice na svečanoj sjednici Gradskog vijeća koju su upriličili

Opširnije...

Upis promjena u Registar poljoprivrednih gospodarstava do 31.03.

Ispis
Objavljeno Utorak, 16 Siječanj 2018

RegistarSlužba za gospodarstvo i infrastrukturu Općine Orašje obavještava poljoprivredne proizvođače koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata da su do 31.03. dužni prijaviti promjene u registru.

Opširnije...